Käesolev info allergeenide kohta on koostatud vastavalt retseptides esitatud koostisosadele. Kuid samal ajal kasutatakse meie tootmises gluteeni sisaldavaid teravilju, koorikloomi, mune, kala, maapähkleid, sojaube, piima, pähkleid (pähklipuude viljad), sellerit, sinepit, seesamiseemneid, vääveldioksiidi ja sulfiteid, lupiini ja molluskeid. Seetõttu vaatamata põhjalikele puhastamisprotseduurile ei saa me välistada allergeenide ristsaastumise võimalust ning toidud võivad sisaldada eelnimetatud allergeenide osakesi.

 

A01        Gluteeni sisaldavad teraviljad*

A01-01  Nisu*

A01-02  Rukis*

A01-03  Oder*

A01-04  Kaer*

A01-05  Speltanisu*

A01-06  Kamut*

A02        Koorikloomad*

A03        Munad*

A04        Kala*

A05        Maapähklid*

A06        Sojaoad*

A07        Piim*

A08        Pähklid*

A08-01  Mandlid*

A08-02  Sarapuupähklid*

A08-03  Kreeka pähklid*

A08-04  India pähklid*

A08-05  Pekanipähklid*

A08-06  Brasiilia pähklid*

A08-07  Pistaatsiapähklid*

A08-08  Makadaamiapähklid*

A09        Seller*

A10        Sinep*

A11        Seesamiseemned*

A12        Vääveldioksiid ja sulfiidid (> 10 mg/kg, 10 mg/l)

A13        Lupiin*

A14        Molluskid*

                            

*Kehtib ka nendest valmistatud toodete kohta